Combi Fit voor leden en niet-leden

 

Sinds woensdag 18 april 2018 organiseert een groep enthousiaste vrijwilligers Combi Fit bij MLTC.

Leden, oud-leden, die niet meer actief zijn en toch met MLTC verbonden willen blijven, en niet-leden kunnen op deze sportieve manier betrokken zijn bij de vereniging.

De vereniging nodigt allen uit om in verenigingsverband deel te nemen aan de activiteiten Combi Fit Wandelen, Combi Fit Racefietsen en Combi Fit Fietsen.

Vraag uw buurman of buurvrouw, familielid, vriend of vriendin om samen deel te nemen aan Combi Fit.

Aan deze extra activiteiten kunnen MLTC-leden gratis deelnemen. Niet-leden betalen een bijdrage van €25,00. Deze bijdrage is voor de periode 14 april tot 30 september 2018. Hiervoor kan je deelnemen aan Combi Fit en:

  • Iedereen mag de eerste keer gratis mee fietsen of wandelen.
  • Na afloop kunnen degenen die dat willen onder het genot van een drankje gezellig napraten in onze kantine paviljoen Baan 13.
  • Je kunt meedoen aan alle niet-tennisactiviteiten van de vereniging; feestavonden, de Pubquiz, een wijnproeverij en meer.
  • Je ontvangt de nieuwsbrief van MLTC

Deelname aan deze activiteiten is onder eigen verantwoordelijkheid.

Inschrijven kan via het digitale aanmeldformulier op onze website http://www.mltcweb.nl/aanmelden-combifit. Deze link is ook te vinden op de homepage van de website.

Combi Fit: RACEFIETSEN

Vanaf woensdag 18 april om 19.00 uur verzamelen we op de racefiets bij MLTC voor een rondje Walcheren. We fietsen ongeveer 1 uur, met een gemiddelde snelheid van ongeveer 27 kilometer per uur. Een helm is verplicht. Neem drinkwater mee voor onderweg. Je rijdt mee op eigen verantwoordelijkheid.

De organisatoren zijn Ron Kodde, Chris de Bruin en Koen Aartsen

Meer informatie? Mail naar Ron Kodde (ronmarkodde@gmail.com)

Combi Fit: RECREATIEF FIETSEN

Vanaf woensdag 18 april wordt er om 19.00 uur ook een recreatieve fiets/ combi I Bike route over een stukje Walcheren gereden. Hierbij gaat het niet om de snelheid maar recreatief fietsen. Wij verzamelen ook bij MLTC. De afstand bedraagt ongeveer 15-20 kilometer en de gemiddelde snelheid ligt tussen de 15-20 km/per uur. Dit betekent dat we ongeveer 1 uur fietsen. We zullen zoveel mogelijk een andere route nemen zodat het leuk blijft. Er is altijd iemand bij die de route bepaalt en de route kaartjes bij zich heeft. Je rijdt mee op eigen verantwoordelijkheid.

Van harte welkom namens de organisatoren Els Bus, Wilma van Hoogevest en Ben Willemsen.

Meer informatie? Mail naar Ben Willemsen (benmwillemsen@kpnplanet.nl)

 

Combi Fit: WANDELEN

Vanaf woensdag 18 april wordt er om 19.00 uur ook gestart met een wandeling. Voor de recreatieve wandelaar maar ook voor de sportievere wandelaar. We wandelen 1 a 1,5 uur dit is ongeveer tussen de 5 en 10 kilometer. We maken gebruik van een omschrijving. We zullen zoveel mogelijk een andere route nemen zodat het leuk blijft. Er is iemand bij die de route bepaalt en/of de route kaartjes bij zich heeft. Neem voor onderweg drinkwater mee! Deelname aan de wandelingen is op eigen verantwoordelijkheid.

De organisatoren zijn Mieke de Steur, Nico Heertjes en Godelieve Meertens

Meer informatie? Mail naar Godelieve Meertens (Godelieve.meertens@gmail.com)