Tossen is voor iedereen

 

Vanaf 14 september organiseert MLTC een nieuwe toss.
Deze toss is, in tegenstelling tot de andere toss-evenementen niet alleen voor leden, maar ook voor niet-leden van MLTC. Laatstgenoemden betalen een introductieprijs van € 5,00 per persoon. Inmiddels hebben we vier toss-evenementen, zowel voor beginners als voor gevorderden. Hieronder vind je een opsomming van deze evenementen met daarbij voor wie en wanneer.

Voor beginners:
Zondagmorgen 10.30 – 12.00  het hele jaar
coördinator: Judith Loontjens
Speciaal voor spelers die de afgelopen drie jaar lid zijn geworden van MLTC wordt iedere
zondagochtend een toss georganiseerd. Kom gewoon naar de baan en je kunt meedoen aan een leuk partijtje dubbelspel. Dus kom, doe mee en leer zo gelijk andere spelers kennen.

Donderdagavond 18.30 – 20.30 uur van 1 april tot 1 november
coördinator Kees Slagboom.
Voor alle leden van MLTC. Leeftijd, ervaring of sterkte  zijn ook hier niet van belang. Je kunt ook later dan 18.30 uur beginnen. Omdat er steeds drie kwartier gespeeld wordt, kan je je ook melden voor de tweede en/of latere ronde(s). In de maanden april, mei en juni zijn steeds een aantal maatjes aanwezig. Zij zijn er speciaal om nieuwe spelers te ontvangen en ze wegwijs te maken.

Voor alle leden:
Woensdagochtend 9.30 – 10.30 uur het hele jaar
coördinator Joop Buma.
Voor alle leden dus maak er gebruik van als je lekker vaak wil spelen. Speelsterkte, leeftijd of ervaring zijn niet van belang.

Voor gevorderden (leden en niet-leden)
Vrijdagmorgen 9.30-12.00  het hele jaar
coördinator Swen Heijdens
Hieraan kunnen niet alleen gevorderde MLTC-leden deelnemen, maar ook mensen die geen lid zijn van de vereniging. Laatstgenoemden betalen een introductieprijs van  € 5,00 per persoon.