TennisSchool Middelburg

Lessen

Op tennisvereniging MLTC is er de mogelijkheid om tennislessen te volgen. Deze lessen zijn bedoeld voor alle leden, ongeacht leeftijd of speelsterkte. Het volgen van tennislessen is vrijblijvend, echter dienen alle lessers lid te zijn van MLTC. De lessen worden verzorgd door drie professionele tennistrainers die samenwerken in de Maatschap TennisSchool Middelburg (T.S.M.)

Zomer- en wintertraining

De lessen worden verdeeld over twee seizoenen gegeven. De zomertraining is van 1 april tot en met 30 september, de wintertraining is van 1 oktober tot en met 31 maart. De trainingscyclus in de zomer bestaat uit 16 lessen; van deze lessen mogen er maximaal 3 komen te vervallen door slechte weersomstandigheden of overmacht. De lessen worden alleen gegeven op het tennispark van MLTC.

Aanmelden

Bij de aanmelding voor de lessen kunt u aangeven waar uw voorkeur naar uitgaat. U wilt misschien lessen in een groep van twee of vier personen of juist privélessen volgen. Bij het formeren van de trainingsgroepen wordt door de tennisleraren rekening gehouden met leeftijd, speelsterkte en ervaring. De grootte van de groep bepaalt de lesprijs; een lesuur duurt 50 minuten.

Het trainersteam bestaat uit de tennisleraren Remco Maandag, Marjolein Kodde en Marcel van Sabben.

Opgeven voor tennislessen kan via de website van TennisSchool Middelburg.

De trainers van TSM zijn:

Remco Maandag
telefoon: 06-11904020
Mail
Marcel van Sabben
telefoon: 06-55398571
Mail
Marjolein Kodde-Cijsouw
telefoon: 0118-572294
Mail