Het tennispark
Het tennispark (met ruime parkeermogelijkheden) van MLTC is gelegen tussen de woonwijken ’t Zand en Griffioen en tussen de volkstuinen en de stadskwekerij Overwater (het tuincentrum van Arduin). Er zijn 12 tennisbanen op sportpark de Veste. Daarvan zijn 8 met zand ingestrooide kunstgrasbanen (met verlichting) en 4 gravelbanen. Het tennispark is dagelijks geopend van 8.00 tot 22.45 uur.

Hoe er naar toe?
Het park is te bereiken via de ingang aan het Griffioenpad 1, langs de Domburgse watergang, waar ook een geasfalteerde parkeerplaats en de fietsenstalling is. Hier vindt u een kaart.

Activiteiten
Er worden verschillende activiteiten georganiseerd. Elke week, uitgezonderd in de zomervakantie, wordt een tossochtend (woensdag: 09.30-11.30 uur) en een tossavond (donderdag: 18.45-22.30 uur) georganiseerd.

Op ons prachtige tennispark worden tennislessen gegeven door een drietal professionele trainers, zowel ’s zomers als ‘s winters.
> Meer informatie over tennislessen

Tennissen voor niet leden
Een lid kan een introducé meenemen tegen een vergoeding van € 5 per 45 minuten. Tijdens de competities, onze toernooien en de tennislessen zijn een beperkt aantal banen voor vrij spelen gereserveerd. Daarover kunt u meer lezen in het baanreglement.

Lid worden en contributies
Bent u nog geen lid en heeft u interesse om lid te worden?
> Naar de pagina ‘Lid worden’