Toss-evenementen

Tossen bij MLTC

Gedurende het hele jaar worden zogenaamde toss-evenementen georganiseerd. Hieraan kan ieder seniorlid van MLTC meedoen. Je hoeft je hiervoor niet vooraf aan te melden of met iemand af te spreken. Je kan gewoon alleen naar de baan komen. Met de aanwezigen worden dan onderling leuke partijtjes gespeeld. En het fijne is dat je, ongeacht speelsterkte of ervaring, altijd mee kunt doen. Dat is juist het leuke ervan.

Hoe werkt het?
Iedereen die een potje wil tennissen geeft zijn ledenpas aan de coördinator. Hij/zij husselt de pasjes en maakt zo van de aanwezige spelers willekeurig teams. Er wordt dan drie kwartier dubbelspel gespeeld. Daarna worden er  nieuwe teams gevormd en wordt er opnieuw drie kwartier gespeeld.

Spelen op de toss-evenementen is de ideale manier om andere spelers te leren kennen. We hopen dat nieuwe leden zich zo snel welkom en thuis voelen bij onze vereniging.

Voor wie en wanneer:

Voor beginners:
Zondagmorgen 10.30 – 12.00  1 januari tot 23 december
coördinator: Judith Loontjens
Speciaal voor spelers die de afgelopen drie jaar lid zijn geworden van MLTC wordt iedere zondagochtend een toss georganiseerd. Kom gewoon naar de baan en je kunt meedoen aan een leuk partijtje dubbelspel. Dus kom, doe mee en leer zo gelijk andere spelers kennen.

Donderdagavond 18.30 – 20.30 uur van 1 april tot 1 november
coördinator Kees Slagboom.
Voor alle leden van MLTC. Leeftijd, ervaring of sterkte  zijn ook hier niet van belang. Je kunt ook later dan 18.30 uur beginnen. Omdat er steeds drie kwartier gespeeld wordt, kan je je ook melden voor de tweede en/of latere ronde(s). In de maanden april, mei en juni zijn steeds een aantal maatjes aanwezig. Zij zijn er speciaal om nieuwe spelers te ontvangen en ze wegwijs te maken.

 

Voor alle leden:
Woensdagochtend 9.30 – 10.30 uur van 1 januari tot 24 december
coördinator Joop Buma.
Voor alle leden dus maak er gebruik van als je lekker vaak wil spelen. Speelsterkte, leeftijd of ervaring zijn niet van belang.

 

Voor gevorderden (leden en niet-leden)
Vrijdagmorgen 9.00-12.00 van 1 januari tot 24 december
coördinator Swen Heijdens
Vanaf 14 september 2018 wordt de vrijdagochtendtoss georganiseerd. Hieraan kunnen niet alleen gevorderde MLTC-leden deelnemen, maar ook mensen die geen lid zijn van de vereniging. Laatstgenoemden betalen een introductieprijs van  € 5,00 per persoon.

 

Emeritus stadsdichter en coördinator Joop Buma heeft een gedicht over de woensdagochtend toss gemaakt:

 

Toss-gedicht