Nieuwe sponsor: voordeling tanken en wassen

MLTC heeft een nieuwe sponsor, Berkman Tankstations. Meestal merk je als MLTC-lid alleen dat we een nieuwe sponsor hebben door de plaatsing van een doek of bord op of in de buurt van de banen. Nu is dat geheel anders.

Net als Intersport Erik (10 % korting op alle tennisartikelen),  biedt onze nieuwe sponsor namelijk niet alleen steun voor onze vereniging, maar ook voordeel voor de leden zelf. Nieuw is dat de leden zelf sparen voor de steun aan hun vereniging.

Zelf voordelig tanken en met korting je auto wassen? Dat kan allemaal met de Berkmanvoordeelpas, want naast de vele voordelen voor jezelf, spaar je bij elke tank- of wasbeurt voor MLTC. – tank bij Berkman en er gaat automatisch 1 cent per liter naar MLTC – was je auto en er gaat 10% van het bedrag naar MLTC.

De Berkmanvoordeelpas biedt voor onze leden:
– 10 % korting op ieder wasprogramma
– extra korting aan de pomp
– automatisch sparen voor uitjes en producten
– steun aan je vereniging  

Spaar daarom nu mee en vraag eenvoudig je eigen voordeelpas aan via deze link. Daar lees je ook alle informatie over de pas. Je ontvangt de pas binnen enkele dagen thuis en kan beginnen met (be)sparen. Op het aanvraagformulier kan je aangeven voor welk tankstation je kiest.

Er zijn drie Berkman Tankstations op Walcheren: 
– Middelburg, Althoornweg 10 (Mortiere)
– Nieuw- en Sint Joosland, Oud Rijksweg 60
– Vlissingen, Gerbrandystraat 4

Bergman sponsort verschillende verenigingen. Niet alleen leden kunnen meedoen, iedereen die de pas aanschaft krijgt hetzelfde voordeel en steunt de vereniging van zijn/haar keuze.
Stuur de informatie dus door naar al je vrienden en kennissen en laat hen besparen en meesparen, natuurlijk het liefst voor MLTC!