Jeugdactiviteiten

Activiteiten voor de jeugd

Inloopmorgens voor alle jeugd uit de regio
In de zomervakantie zijn er inloopmorgens voor alle jeugd uit de regio. Als deze starten krijgen alle jeugdleden een uitnodiging om met hun vriendjes en vriendinnetjes lekker te komen tennissen bij MLTC.  Ook tijdens andere schoolvakanties worden er regelmatig inloopochtenden georganiseerd. Houd de FB-pagina in de gaten, want ook via deze weg wordt dit aangekondigd! Inloopochtenden zijn gratis en geheel vrijblijvend te bezoeken door jeugdleden en niet-jeugdleden!

December-activiteiten
In december probeert de JC altijd PietenTennis te organiseren vlak voor 5 december.
Aan het einde van deze maand wordt in de kerstvakantie altijd een dagtoernooitje georganiseerd waarbij kinderen van alle Middelburgse verenigingen (TV Dauwendaele en LTC De Schenge) welkom zijn.
Meestal geldt voor beide activiteiten dat vrienden en vriendinnen die (nog) niet tennissen ook van harte welkom zijn om deel te nemen.

Mocht een activiteit onverhoopt niet doorgaan – waarbij vooraf aanmelden niet nodig is zoals bijv. de inloopdagen – dan zal dit altijd vermeld worden op deze website en de Facebookpagina  van MLTC & Baan 13.