Jeugdcompetitie

Voor- en najaarscompetitie voor kinderen van 5 – 17 jaar.
De allerjongsten spelen de Rode en Oranje Competitie. Kinderen vanaf ca. 9 jaar spelen de Groene Competitie en de oudsten (10 jaar en ouder) spelen de Junioren Competitie (voorheen Geel).
Vanuit de KNLTB wordt er een voorjaars- en najaarscompetitie gehouden. Iedereen kan meedoen met deze competitie. Het samenstellen van de teams wordt gedaan door de competitieleider Jolanda Voskamp in overleg met de trainers.
In principe wordt ervan uit gegaan dat ieder jeugdlid meedoet aan de competitie. Dit is echter niet verplicht!

 

Jeugdwintercompetitie (JWC)
Deze competitie staat open voor alle jeugdleden van de KNLTB. Het is een leuke manier om in de wintermaanden het wedstrijdritme een beetje te behouden. De wedstrijden worden over een aantal zondagen van de maanden november t/m maart ingepland tussen 10.00 en 13.00 uur. Deze competitie wordt georganiseerd door de JC van MLTC. In tegenstelling tot de KNLTB voorjaars- en najaarscompetitie is deze competitie op individuele basis en niet in teamverband. Ook anders is dat alle wedstrijden van de JWC op MLTC gespeeld worden.

 Meedoen of meer informatie over de competities?

Je kunt contact opnemen via een e-mail met Jolanda Voskamp of Nathalie Vinkoert (Whatsapp 06 28 23 31 20) of de hoofdtrainer Marcel van Sabben van TSM.