KNLTB Voorjaarscompetitie tennis 2024

31 oktober 2023


Wil jij meedoen aan de KNLTB VoorjaarsCompetitie Tennis 2024, zorg dan dat jij je met je team uiterlijk 30 november a.s. aanmeldt.
Aanmelden doe je door het inschrijfformulier in te vullen dat je per e-mail hebt ontvangen op dinsdag 30 oktober jl. Het ingevulde formulier moet gestuurd worden naar Bert van Sabben, [email protected].

In diezelfde mail zijn ook twee andere bijlagen opgenomen waarin alle speeldata staan vermeld. Handig om alvast te blokkeren in je agenda ;)

Heb je vragen of opmerkingen over de competitie? Stel ze gerust aan een van de verenigingscompetitieleiders (VCL's); Jolanda Voskamp en Bert van Sabben.

Bovenstaande geldt alleen voor seniorleden. Voor vragen omtrent de jeugdcompetitie kun je je richten tot Nathalie van Sabben.
Heb je als juniorlid tot op heden altijd meegespeeld met de competitie en kan dat vanaf komend voorjaar niet meer, meld dit dan uiterlijk 30 november a.s. via een e-mail geadresseerd aan Nathalie van Sabben, [email protected]. Stuur je geen bericht, dan wordt er vanuit gegaan dat jij gewoon weer meedoet.

Nieuwscategorieën