Padelcompetitie

Competitie:

De voorjaarscompetitie is in volle gang en ook de teams voor de zomercompetitie zijn aangemeld.
Tijd om vooruit te kijken naar het najaar en de winter.
Aanmelden voor deze competities kan tot uiterlijk 10 juni door middel van het invullen en mailen van het inschrijfformulier (of een mail met de benodigde gegevens).


Iedereen (mits jaarlid van MLTC) kan meedoen aan de padel competitie: of een speler nou beginner is of wedstrijdspeler, iedereen die padel wil spelen is welkom! In zowel de najaars- (5 weken in sept/okt)- als de wintercompetitie (7 weken in november tot en met februari) kunnen spelers meedoen aan de vrijdagavond (17+), zaterdag- of zondag competitie (alle leeftijden). Een team bestaat uit minimaal 4 spelers (alle combinaties mogelijk) en speelt per competitiedag 4 dubbels. Lijkt het je leuk om competitie te spelen? De deadline voor het inschrijven voor de padel competitie is 10 juni dus geef je dan nu op via: padelcommissiemltc@gmail.com! Aangezien we maar over twee padelbanen beschikken zit er helaas wel een maximum aan het aantal teams dat deelnemen.
N.B. Per team wordt er inschrijfgeld gerekend van ca 60 euro (inschrijfgeld incl. ballen)

In het inschrijfformulier kunnen jullie het aanbod en uitleg over de verschillende competitiesoorten en de speeldata van zowel de najaars- als de wintercompetitie vinden.

Let wel op: aangezien er in Zeeland betrekkelijk weinig padelbanen zijn, bestaat de mogelijkheid dat er voornamelijk buiten Zeeland gespeeld zal worden.

Voor vragen is de padelcommissie graag bereikbaar via het eerder genoemde e-mailadres.