Extra informatie lidmaatschappen

Jaarlidmaatschap
Het tennisseizoen start op 1 april en loopt tot eind maart van het volgende jaar. U bent voor onbepaalde tijd lid dus het jaarlidmaatschap loopt automatisch door, tenzij u het tijdig opzegt. Voor de jeugd gelden op basis van leeftijd aparte tarieven, zie hiervoor de tabel met contributies op deze pagina.

Introductielidmaatschap
Met een introductielidmaatschap kan je gedurende enkele maanden tegen een aantrekkelijk tarief kennis maken met tennis en de vereniging. Het lidmaatschap loopt van april t/m juni. Aanmelden kan vanaf de open dagen in maart en uiterlijk tot eind april. We hopen natuurlijk dat je je daarna aanmeldt als jaarlid.

Competitielidmaatschap
Het competitielidmaatschap is bedoeld voor leden van andere tennisverenigingen die deelnemen in een competitieteam van MLTC. Met het competitielidmaatschap kan je alleen meedoen aan de voor- en najaarscompetitie en de trainingen van het betreffende competitieteam. De jeugd wordt direct competitielid voor zowel voor- als najaar. Voor senioren is er onderscheid. Zij kunnen deelnemen aan de voor- of najaarscompetitie. Je ontvangt voor de betreffende periode, naast de ledenpas die je al hebt van je eigen vereniging, een 2e ledenpas van MLTC.

Zomer Challenge
Het Zomer Challenge lidmaatschap loopt van 1 juli t/m 30 september. Dit lidmaatschap is bedoeld voor jong en oud. Je kunt als extra optie kiezen voor deelname aan 3 clinics. Voor de eerste clinic geldt dat aanmelding voor het Zomer Challenge lidmaatschap niet verplicht is! Voor deze clinic eind juni moet je je wel aanmelden bij TSM

De kosten voor de Zomer Challenge zijn:

  • Zomer Challenge: €40,- jeugd / €60,- volwassenen
  • Zomer Challenge inclusief 3 clinics: €70,- jeugd / €90,- volwassenen

Meer informatie over het Zomer Challenge lidmaatschap is hier te vinden.