Tennissen & padellen bij MLTC

Tennissen & padellen bij MLTC
Bij MLTC kun je tennissen en padellen. MLTC beschikt over 11 tennisbanen (4 gravel- en 7 kunstgrasbanen) en 2 padelbanen. Alle zijn voorzien van ledverlichting, zodat iedere dag van de week van 08.00 - 23.00 uur gespeeld kan worden. Bij beide racketsporten heb je de mogelijkheid om vrij te spelen maar ook deelname aan competitie en verschillende toss-momenten zijn mogelijk. Daarnaast kun je ook inschrijven voor lessen die verzorgd worden door TSM (TennisSchoolMiddelburg). De vereniging organiseert het gehele jaar door verschillende toernooien, zowel voor de jeugd als voor de senioren, voor eigen leden alsook open toernooien.

Vrij spelen
Als lid van MLTC kun je vrij spelen door een baan af te hangen via de ClubApp (download de ClubApp uit de App Store of Google Play store). Of via deze website nadat je ingelogd bent. Heb je al gereserveerd, maar kom je toch niet spelen? Verwijder je reservering dan, zodat de gereserveerde baan weer vrijkomt voor anderen. Tijdens competities, toernooien en lessen zijn er een beperkt aantal banen beschikbaar voor vrijspelen. 

Groepsapp
Wil je vrij spelen, maar kunnen je maatjes niet? Of ken je nog niemand waar je mee kunt afspreken om een balletje mee te slaan (buiten de toss uren om). Zorg dan dat je lid wordt van (een van) de appgroep(en). Aanmelden bij zo’n groep gaat heel eenvoudig: Voor tennis: Stuur een appje naar Nathalie van Sabben-Vinkoert, +31 6 2823 3120, met je naam erbij. Voor padel: Stuur een mailtje naar de TC Padel, [email protected], met je naam en telefoonnummer.

Introducés
Vrij spelen kan alleen als je lid bent van MLTC. Wil je een keer een introducé meenemen, dan kan dat uiteraard. Bij het afhangen via de ClubApp kun je aangeven dat je een introducé meeneemt. Voor de introducé moet een vergoeding betaald worden van € 6,- per uur.  Voor 45 minuten enkelen betaal je dus € 4.50 en voor 60 minuten dubbelen betaal je € 6,- . Een persoon mag maximaal 5 keer worden geïntroduceerd. Ieder lid mag 10 keer anderen introduceren. Betaling van de vergoeding voor het introduceren geschiedt via de ClubApp tijdens het maken van de baanreservering.