Over MLTC

MLTC is opgericht op 20 februari 1948 en heeft haar thuisbasis op het tennispark De Veste aan het Griffioenpad in Middelburg. Het is de grootste tennisvereniging van Zeeland. Ons park heeft 4 gravelbanen, 7 kunstgrasbanen en 2 padelbanen. Alle banen zijn voorzien van verlichting.


De vereniging heeft zowel veel senioren- als jeugdleden. Zij is de grootste tennisvereniging van Zeeland.
Het park heeft een mooie, gezellige kantine met een ruim terras waar je kunt genieten van een hapje en een drankje, verzorgd door onze gastvrije uitbaters.

MLTC is een vereniging voor iedereen; zowel de prestatiespeler als de recreatieve speler is van harte welkom. Je kunt vrijspelen en tossen en je hebt de mogelijkheid deel te nemen aan de verschillende KNLTB competities voor die de KNLTB organiseert voor volwassenen of de aan de Tenniskidscompetitie voor de jeugd.

Daarnaast organiseert MLTC heel veel activiteiten, zowel voor de jeugd als voor volwassenen, zowel om te tennissen en te padellen als activiteiten daarbuiten, zoals een Pub Quiz en gezellige avonden met een dj of een band.

De meeste taken worden verricht door vrijwilligers. Om te zorgen dat alles goed verloopt, zijn er veel vrijwilligers nodig, al dan niet georganiseerd in een commissie.
Dan zijn er nog werkzaamheden die niet door vrijwilligers worden verricht. Dat geldt voor de kantine en het onderhoud van de gravelbanen. TennisSchool Middelburg verzorgt onder meer de tennislessen.

Mocht je besluiten om lid te worden, dan wenst het bestuur je een gezellige en sportieve periode bij MLTC.