Tennis & Padel Lessen

Bij MLTC heb je de mogelijkheid om lessen/trainingen te volgen. Deze lessen zijn bedoeld voor alle leden, ongeacht leeftijd, speelervaring noch speelsterkte. Voorwaarde om aan de lessen deel te nemen is dat je lid bent of direct lid wordt van MLTC. De lessen worden verzorgd door de professionele trainers van TSM (TennisSchoolMiddelburg). 

Zomer- en wintertraining
De tennislessen worden verdeeld over twee seizoenen gegeven. De zomerlessen vallen in de periode april t/m september, de winterlessen worden gegeven in de periode oktober t/m maart. Per lesperiode kunnen er maximaal 3 lessen komen te vervallen door slechte weersomstandigheden en/of bijzondere omstandigheden. Het volledige lesreglement kan je hier verder lezen.

Padellessen worden momenteel in een kortere reeks aangeboden. Deze lessen zullen op termijn ook als langere lesreeksen aangeboden worden. Voor de meest actuele informatie over padellessen bezoek de speciale padelpagina van TSM.

Maak-Kennis-Met-Tennis
Vrijwel ieder jaar organiseert TSM, in samenwerking met MLTC en de gemeente Middelburg, sportkennismakingsdagen voor de jeugd. Deze vinden plaats in maart (en soms ook in september). Voor volwassenen organiseert TSM  kennismakingsclinics al dan niet tijdens de jaarlijkse Open Dag. Voor meer informatie over kennismakingsmomenten kan je kijken op de website van TSM www.tsmtennis.nl. Kies dan vervolgens in het menu voor Training en maak je keuze uit de diverse subitems.

Aanmelden voor lessen
Als je graag tennislessen wilt volgen bij TSM, dan schrijf je je in via het inschrijfformulier op de website van TSM. Je hebt keuze uit privéles en groepstraining. Bij keuze voor groepstraining kan gekozen worden voor een groep van 2 of 4. Bij jeugdtraining worden ook grotere groepen gevormd. Naast tennistraining heeft de jeugd de mogelijkheid om fysieke training te volgen. Bij het indelen van de tennislesgroepen wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met leeftijd, speelsterkte en ervaring. Dit geldt ook voor je wensen en verhinderingen die je kunt aangeven op het inschrijfformulier. Het is vrijwel altijd mogelijk om later in te stromen. Neem hiervoor rechtstreeks contact op met de hoofdtrainer van TSM, Marcel van Sabben, via via e-mail of Whatsapp (06 5539 8571).


Padellessen

Informatie over padeltrainingen is te vinden op de website van TSM. En ook hier geldt, net zoals bij tennislessen, dat iedere leerling lid moet zijn of direct lid dient te worden van MLTC. Informatie over het lidmaatschap en aanmelden vind je hier

En verder
Naast het verzorgen van reguliere lessen, trainingen en kennismakingsclinics doet TSM nog veel meer. Denk aan het organiseren van prestatieve Junioren Tour toernooien, korte dagtoernooitjes (de zgn. TSM-Shorts) en het TENNIS FIT programma o.l.v. Marjolein Kodde. Je kunt bij TSM ook terecht voor bijvoorbeeld je teamuitje. De tennisschool kan een clinic op maat geven voor je bedrijf, maar ook aan schoolklassen van het primair en voortgezet onderwijs. Of ben je misschien op zoek naar een sportief verjaardagsfeest? Ook dan ben je bij TSM aan het juiste adres! Kortom, vrijwel alles is mogelijk. Bezoek de website van TSM en vind daar alle informatie over de tennisschool en haar activiteiten: www.tsmtennis.nl.

De trainers van TSM:

 Marcel van Sabben (hoofdtrainer) • Marjolein Kodde-Cijsouw • Rudi Otten • Nathalie van Sabben - Vinkoert

Trainers van TSM:


Marcel van SabbenMarjolein Kodde-CijsouwNathalie van Sabben - VinkoertRudi Otten