Tenniscompetitie

Zowel junioren als senioren kunnen zich opgeven om Zeeuwse of landelijke competitie te spelen. Je kunt je eventueel als reservespeler opgeven. Zodra je je kunt inschrijven, krijg je hiervan bericht via de mail. Zowel de overzichten van de speeldata als die van de samenstelling van de teams worden zodra deze bekend zijn gecommuniceerd via de nieuwsberichten. Deze vind je dan op de Homepagina.

Competities
MLTC organiseert het hele jaar door competities. Ook voor de jeugd organiseert MLTC competities voor verschillende leeftijden. Er is een rode competitie (t/m 8 jaar) een oranje (8 t/m 10 jaar), een groene competitie (10 t/m 12 jaar). Verder is er juniorencompetitie voor de leeftijden 11 t/m 14 en 13 t/m 17 jaar.

In het voorjaar wijken de competitiedata voor de Zeeuwse senioren dames- en herencompetitie op zaterdag en zondag en de mixcompetitie op zaterdag af van de landelijke data. De dames- en herencompetitie worden gespeeld van begin april tot half mei. Aansluitend wordt de mixcompetitie gespeeld.

De zomercompetitie wordt gespeeld in mei en juni en de najaarscompetitie in september en oktober. Bij deze competities worden de landelijke data gevolgd.

In de winter organiseert MLTC een interne competitie. De eerste helft wordt gespeeld van november tot begin januari, de tweede van half januari tot half maart. De deelname is gratis voor MLTC-leden. Spelers van andere verenigingen kunnen hieraan deelnemen. Zij betalen € 15,00 per speelhelft.

Voor meer informatie over de voorjaars- zomer- en najaarscompetitie kunnen senioren terecht bij de competitieleiders Jolanda Voskamp ([email protected]) en Bert van Sabben ([email protected]). Junioren en hun ouders kunnen terecht bij Jolanda Voskamp of bij de trainers Marcel en Nathalie van Sabben ([email protected]). Over de wintercompetitie kan je contact opnemen met Robert Marcus ([email protected])  en Nico Oskam ([email protected]).