Tossen

Gedurende het hele jaar worden zogenaamde toss-evenementen georganiseerd. Hieraan kan ieder seniorlid van MLTC meedoen. Je hoeft je hiervoor niet vooraf aan te melden of met iemand af te spreken. Je kan gewoon alleen naar de baan komen. Met de aanwezigen worden dan onderling leuke partijtjes gespeeld. En het fijne is dat je, ongeacht speelsterkte of ervaring, altijd mee kunt doen. Dat is juist het leuke ervan.

Hoe werkt het?
Iedereen die een potje wil tennissen geeft zijn ledenpas aan de coördinator. Hij/zij husselt de pasjes en maakt zo van de aanwezige spelers willekeurig teams. Er wordt dan drie kwartier dubbelspel gespeeld. Daarna worden er  nieuwe teams gevormd en wordt er opnieuw drie kwartier gespeeld.

Spelen op de toss-evenementen is de ideale manier om andere spelers te leren kennen. We hopen dat nieuwe leden zich zo snel welkom en thuis voelen bij onze vereniging.

Voor wie en wanneer:

Voor beginners (afgelopen 3 jaar lid geworden):
Speciaal voor spelers die de afgelopen drie jaar lid zijn geworden van MLTC wordt iedere zondagochtend een toss georganiseerd. Kom gewoon naar de baan en je kunt meedoen aan een leuk partijtje dubbelspel. In de maanden april, mei en juni zijn steeds een aantal maatjes aanwezig. Zij zijn er speciaal om nieuwe spelers te ontvangen en je wegwijs te maken. Dus kom, doe mee en leer zo gelijk andere spelers kennen.
Zondagmorgen 10.30 – 12.00
speeltijd: 2 x 45 min.
periode: het hele jaar
baan: 10 en 11 (april-okt) of 5 en 6 (nov-maart)
begeleiding: april/mei 

Voor alle leden
Donderdagavond 18.30 – 21.00 uur
Voor alle leden van MLTC. Leeftijd, ervaring of sterkte  zijn ook hier niet van belang. Je kunt ook later dan 18.30 uur beginnen. Omdat er steeds drie kwartier gespeeld wordt, kan je je ook melden voor de tweede en/of latere ronde(s). 

speeltijd: 3 x 45 min.
periode:  april-oktober
baan: 1 en 2

Begeleiding bij tossen:


Hebe Stam
zondagmorgen

Rob van der Stap & Gertie Kaashoek
donderdagavond