Padelcompetitie

Alle jaarleden kunnen meedoen aan de padelcompetitie: of een speler nou beginner is of wedstrijdspeler, iedereen die padel wil spelen is welkom! Je kunt je eventueel als reservespeler opgeven. Zodra je je kunt inschrijven, krijg je hiervan bericht via de mail. Zowel de overzichten van de speeldata als die van de samenstelling van de teams worden zodra deze bekend zijn gecommuniceerd via de nieuwsberichten. Deze vind je dan op de Homepagina.

Zowel in de voorjaarscompetitie (5 weken in april/mei) als zomercompetitie (5 weken in juni/juli) de najaarscompetitie (5 weken in september/oktober) en de wintercompetitie (in november/maart, 7x om de 2 weken) kunnen spelers meedoen aan de vrijdagavond, zaterdag- of zondagcompetitie. Aangezien we maar over twee padelbanen beschikken zit er helaas wel een maximum aan het aantal teams dat kan deelnemen. Bovendien streeft de TC ernaar om ook voldoende ruimte voor vrij te spelen te behouden.

Let op: aangezien er in Zeeland betrekkelijk weinig padelbanen zijn, bestaat de mogelijkheid dat er voornamelijk buiten Zeeland gespeeld zal worden. Voor vragen zijn wij graag bereikbaar via [email protected].