Sponsoren

MLTC sponsoren?
Op 16, 17 en 18 juni viert tennisvereniging MLTC haar 75-jarig bestaan op het tennispark De Veste te Middelburg. Om dat mogelijk te maken is er ook voor sponsoren een interessant jubileumpakket samengesteld. De sponsoring van dit jubileum bieden we éénmalig aan en staat los van eventuele andere bijdragen aan MLTC/De Veste.
Wellicht een mooi moment voor uzelf om één van onze gasten te zijn tijdens het feest en om uw medewerkers een onvergetelijke sportieve- en gezellige middag te geven.

Het sponsorpakket vindt u hier.

Verder ziet u op deze pagina de logo’s van diverse sponsoren van MLTC. Er zijn diverse mogelijkheden om tennisvereniging MLTC te sponsoren. Dat kan via het sponsoren van een van de vele door MLTC georganiseerde tennistoernooien of door sponsoring via een reclamebord of een winddoek op een van de tennisbanen van MLTC.

Daarnaast gaat MLTC graag een partnerschap aan zodat beide partijen profiteren. MLTC ontvangt op de een of andere wijze sponsorgeld en de sponsor krijgt naast naamsbekendheid ook extra klandizie van MLTC leden. Voorbeelden hiervan zijn: Erik Intersport (10% korting) en Berkman Tankstations (0,01 euro per liter en 10% korting op wasbeurten).

Bent u geïnteresseerd in het sluiten van een partnerschap met MLTC of weet u een bedrijf dat mogelijk geïnteresseerd zou kunnen zijn, laat het ons weten.

Voor meer informatie over de sponsormogelijkheden, kunt u een e-mail sturen naar Hebe Stam ([email protected])

Sponsoren

Ballensponsor


Baansponsoren


Bordsponsoren

 

 

 

   


Toernooisponsoren

      

Kledingsponsoren