Lid worden

Personal information

KNLTB lidmaatschap

Wat leuk dat je lid wilt worden van M.L.T.C.! Met je lidmaatschap ben je ook direct lid van de KNLTB. Kijk hier voor de voordelen. 

1/8 Algemeen
2/8 Eerder lid geweest
3/8 Bondsnummer
4/8 Jaarlidmaatschap Het verenigingsjaar start op 1 januari en loopt tot met 31 december van het jaar. U bent voor onbepaalde tijd lid, het jaarlidmaatschap loopt automatisch door, tenzij u het tijdig opzegt. Voor de jeugd zijn er aangepaste tarieven afhankelijk van de leeftijd. Zie "Lid worden & Contributies" op de website.
5/8 Competitielidmaatschap Het competietielidmaatschap is bedoeld voor personen die al lid zijn van een andere tennisvereniging. Senioren kunnen deelnemen aan de voor- en/of najaarscompetitie. Jeugdleden zijn competitielid voor zowel de voor- als najaarscompetitie.
>
6/8 Zomer Challenge (tennis) De Zomer Challenge is een compact lidmaatschap dat loopt van 1 juli t/m 30 september. Meer informatie over het Zomer Challenge lidmaatschap is te vinden bij extra informatie lidmaatschappen.
>
7/8 Introductielidmaatschap Dit betreft de actie "Maak kennis met tennis". Het introductielidmaatschap is éénmalig en duurt 3 maanden (van april t/m juni). Het introductie lidmaatschap staat niet open voor hen die in de afgelopen 3 jaar al enige vorm van lidmaatschap bij MLTC hebben gehad.
8/8 Acceptatie

Inschrijven lidmaatschap MLTC

Middels dit formulier kan je je inschrijven voor lidmaatschap van tennisvereniging MLTC.
KIES ALTIJD EERST het type lidmaatschap waarvoor je wilt inschrijven!
Kijk op de pagina "Lid worden en Contributie" voor een overzicht van de mogelijkheden.